Trusted by Code

Deze apps voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw webshop? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een lijstje apps waar wij vierkant achter staan.

Partner_logo_Mollie-1-1

Mollie

Europese webshops moeten met een flink aantal betaalmethoden overweg kunnen. Daar heb je verschillende Payment Service Providers voor, zoals Mollie. Mollie staat bekend om de lage iDeal tarieven en de uitstekende service.

Mollie staat niet in de Shopify Appstore. Check hun website voor meer info en tarieven: www.mollie.com. Op zoek naar een demonstratie of meer informatie? Neem contact op met ons en wij denken graag met je mee!

Klaviyo

Wanneer je serieus bezig bent met het vergroten van het online bereik van jouw Shopify (Plus) webshop dan heb je Klaviyo nodig. Onze klanten zoals O'Neill, Veloretti en Ti Sento gebruiken Klaviyo voor next level e-mail marketing. Het geeft je namelijk nog meer inzichten en is goed geïntegreerd met Shopify (Plus).

Klaviyo is verkrijgbaar via de Shopify Appstore of kijk voor meer informatie op www.klaviyo.com

Partner_logo_Klaviyo | Code
Partner_logo_Gorgias-1

Gorgias

Klanten stellen hun vragen via heel veel verschillende kanalen. Mail, telefoon, WhatsApp, live chat... Dan is het moeilijk overzicht houden! Bovendien stellen klanten heel veel dezelfde vragen. Heel handig als je het beantwoorden daarvan kunt automatiseren, toch?

Gorgias lost deze twee dingen op: de hele klanthistorie op 1 plek, inclusief bestelhistorie, en automatische antwoorden voor veelgestelde vragen. Gaat je veel tijd besparen!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via www.gorgias.io

Katana PIM

Het in één centraal systeem verzamelen, controleren, bijwerken en naar buiten brengen van productinformatie gaat heel eenvoudig met Katana PIM. Dit krachtige en schaalbare systeem laat u heel eenvoudig, snel en overzichtelijk al uw producten beheren. Dit zorgt ervoor dat naast uzelf ook uw klanten een compleet beeld krijgen van al uw producten. Op die manier komt u er dus in één oogopslag achter waar de kansen liggen binnen uw e-commerce organisatie. Met Katana PIM werkt u met handige functionaliteiten als een breed in te stellen Access Control, Custom Feedmapper, Automated Workflow, Bulk Uploads en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie op www.katanapim.com

Partner_logo_Katana-1-1
Logo_akeneo-1

Akeneo

Akeneo is een Product Experience Management tool (PXM) om bedrijven te helpen met stroomlijning van de verkoop. Om de mooiste groei mogelijkheden te creëren via één stroom aan informatie die bijdragen aan een omnichannel product experience. Met Akeneo voeg je een compleet pakket toe aan jouw shop inclusief PIM, integraties, catalogus management en de snelheid van informatie delen tussen verschillende kanalen.

Check de website van Akeneo voor meer informatie. 

Rewind

Wanneer heb je voor het laatst een back-up gemaakt van jouw Shopify store?

Maar Shopify maakt toch automatische back-ups? Nou, ja en nee. 

Shopify maakt inderdaad back-ups, alleen kan niemand daarbij. Dus als iets verwijderd wordt uit jouw store, dan is het definitief. Maar geen zorgen, met Rewind maak je super makkelijk back-ups van je store en kan je alle fouten ongedaan maken.

Check de website van Rewind voor meer informatie. Gelijk een demo plannen? Neem contact op met onze partner manager Matthew!

Rewind_Logo-3
Partner_logo_Loyalty lion | Code

Loyalty Lion

De beste klanten zijn terugkerende klanten, en met de Loyalty app geef je ze een goede reden om terug te komen! Met deze app zet je snel een bonusspaarprogramma op om ze aan je te binden, volledig in jouw eigen huisstijl.

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via www.loyaltylion.com

Sendcloud

De verzendkoning van Europa. SendCloud bespaart je heel veel tijd met allemaal slimme tools voor het versturen van je pakketjes. Kies uit heel veel verzenddiensten en automatiseer het hele proces, van pakketlabels printen tot tracking emails naar klanten sturen... en nog veel meer. Een must!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via www.sendcloud.com

Partner_logo_Sendcloud | Code
Partner_logo_Patchworks

Patchworks

Patchworks is Europa’s grootste integratie specialist, het verbinden van de beste software voor snelgroeiende retailmerken. Door jouw essentiële bedrijfssystemen te koppelen door Patchworks iPaaS, zal al jouw data geautomatiseerd gedeeld worden. Al jouw verkoopkanalen zullen altijd weten hoeveel voorraad er aanwezig is, zonder dat je dat zelf nog handmatig moet invoeren. Nooit meer verkopen zonder voorraad en geen teleurgestelde klanten. Gewoon een loepzuivere winkelervaring, geweldige online reviews, en een platform dat is gemaakt om met jou mee te groeien.

Wil je weten wat Patchworks voor jouw webshop kan doen? Kijk eens op hun website of neem contact op met ons!

Judge.me

Reviews: hoe maak je het makkelijker voor je klanten, en hoe verhoog je het rendement ervan? JudgeMe heeft een serie slimme oplossingen. Laat klanten direct vanuit hun email reviewen, foto's en video's toevoegen om potentiele klanten aan te spreken, en deel de mooiste reviews op social media.

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via www.judge.me

Partner_logo_Judge.Me | Code
Partner_logo_Pushowl

Pushowl

Met PushOwl trek je de aandacht van je klanten op een vrij nieuwe manier: met push notifications ... via hun browser. Web push notifications zijn clickable berichtjes die direct op het scherm van je potentiele klant weergegeven worden, bijvoorbeeld als die een winkelwagentje verlaten heeft. Het werkt! Aanrader!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore en via www.pushowl.com

BeProfit

Vind je het moeilijk om je winst goed te berekenen en je uitgaven overzichtelijk te houden? Je bent niet alleen en we hebben gevonden waar je naar op zoek was! Met BeProfit maak je makkelijk de meest overzichtelijke rapporten. Met deze app zie je precies waar je kan optimaliseren en verbeteren. Met de accurate data die super makkelijk te analyseren is.

Lees hier meer over BeProfit.

Beprofit_Logo_300 (1)-1
Limespot logo black-1

Limespot

Maak van bezoekers kopers met LimeSpot. Hoe vaak gebeurt het dat bezoekers rondkijken op je webshop en vervolgens weg gaan zonder iets te kopen? Met LimeSpot wordt het mogelijk om bezoekers te laten zien waar ze naar op zoek waren. Gepersonaliseerde product aanbevelingen, cross-selling, upselling en bundels. Het was nog nooit zo makkelijk.

Je vindt de Limespot app in de Shopify Appstore. 

Firmhouse

Firmhouse is het platform voor bedrijven die voorop lopen en op zoek zijn naar schaalbaarheid, nieuwe manieren van commercie en consumptie modellen. De meest gangbare vorm van product abonnementen is herhaalde orders. Help jouw klanten met een abonnement op hun favoriete producten en laat het automatisch verzenden op het gewenste moment.

Firmhouse zorgt voor alles, zodra de klant betaalt heeft start het rondje opnieuw en worden producten gereed gemaakt voor verzending.

firmhouse logo small
Untitled-1_OrderlyEmails-1

Orderly Emails

Als online retailer ben je altijd opzoek naar de beste versie van jouw webshop, zou jouw email design daar niet volledig op moeten aansluiten?OrderlyEmails is een design tool die je zal helpen om gemakkelijk de emails die Shopify voor jou verstuurd te ontwerpen.

OrderlyEmails is verkrijgbaar via de Shopify Appstore of kijk voor meer informatie op store.orderlyemails.com

LittleData

Inzicht is alles. Om je Google analytics en Shopify reports net even dat duwtje in de rug te geven is er LittleData. Met deze app krijg je alsnog wat Google Analytics laat liggen, en bovendien wordt het gepresenteerd op zo'n manier dat je niet verzuipt in data.

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via www.littledata.io

Little data