Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

mollieplatinum

Mollie

Europese webshops moeten met een flink aantal betaalmethoden overweg kunnen. Daar heb je een Payment Service Provider voor nodig, zoals het Nederlandse Mollie. Mollie staat bekend om de lage iDeal tarieven en de uitstekende service. Op zoek naar een demo of meer informatie? Neem contact op en wij denken graag met je mee.

Check mollie.com voor meer info en tarieven.

Firmhouse

Wil je inspringen op de abonnementen trend? Firmhouse is hét platform voor bedrijven die voorop lopen en op zoek zijn naar schaalbaarheid en nieuwe business modellen. De meest gangbare vorm van product abonnementen is herhaalde orders. Bied jouw klanten een abonnement op hun favoriete producten en laat het automatisch verzenden op het gewenste moment. We hebben Firmhouse succesvol geïmplementeerd voor klanten zoals MUD Jeans en Fascino Coffee.

Firmhouse zorgt voor alles, zodra de klant betaalt heeft start het rondje opnieuw en worden producten gereed gemaakt voor verzending. Makkelijk he? Ontdek meer over deze service via firmhouse.com.

Firmhouse