logo-mr-marvis

Het perfecte shorts merk uit Amsterdam

Na meer dan een jaar van research en productontwikkeling brengt MR MARVIS shorts op de markt met een ultieme pasvorm en tijdloze look. Anders dan bestaande merken, verandert MR MARVIS de fit en look nooit. Slow fashion noemen ze dit: als iets perfect is, waarom zou je het dan aanpassen? Na een succesvolle start wordt de Nederlandse markt snel veroverd en ontvangen de jonge ondernemers bestellingen vanuit Curaçao tot Hong Kong.

KLANT

MR MARVIS

INDUSTRIE

Lifestyle, Fashion

TECHNOLOGIE

Shopify plus webshops

DIENST

Webshop migration, R&E connector
MR MARVIS op Shopify Plus

Services die we hebben geleverd

Responsive design

Store building

Internationalization

Briefing:

Tweede generatie Shopify website voor MR MARVIS

Na een succesvol eerste jaar (2016) wilde MR MARVIS de groei verder professionaliseren en vroeg Code de webshop volledig opnieuw op te bouwen.

We hebben veel optimalisaties toegepast in ontwerp en functionaliteit, geïntegreerd met fulfilment en allerlei taken geautomatiseerd.

Code heeft precies bij aanvang van het seizoen de nieuwe website opgeleverd en MR MARVIS verkoopt nu vele perfecte broeken.

210719_MRMARVIS_s_webpage

MR MARVIS is uit hun vorige shop gegroeid. Gelukkig gebruikte ze al Shopify (wat betekent dat ze al op het juiste platform zaten), alleen kon het thema dat ze hadden wel wat verbeteringen gebruiken. Het algehele ontwerp was verouderd en ze wilde zeker verbeteringen aanbrengen aan de mobiele presentatie van de site.

De nieuwe site is gebaseerd op een heel erg aangepast Retina thema. Met als basis een design van de klant zelf, hebben we het thema omgetoverd in een stijlvolle site die perfect werkt op alle apparaten. Enkele voorbeelden van aangepaste functionaliteit die we speciaal voor MR MARVIS hebben gemaakt zijn "the lookbook" en het menu met directe toegang tot alle producten.

Om alles samen te brengen hebben wij samen met de klant sessies gehouden in ons kantoor waarbij we samenwerkte om alle fijne details in te vullen en tot een fantastisch eindresultaat te komen.

MR MARVIS webshop op Shopify Plus
MR Marvis second highlight-3
MR MARVIS webshop op Shopify Plus
MR MARVIS webshop op Shopify Plus

Wil je ook een Shopify Plus store die het verschil maakt?