Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

Katana PIM

Het in één centraal systeem verzamelen, controleren, bijwerken en publiceren van productinformatie gaat heel eenvoudig met Katana PIM. Dit krachtige en schaalbare systeem helpt je om heel eenvoudig, snel en overzichtelijk je producten te beheren. Dit zorgt dat niet alleen je klanten, maar jij zelf ook een beeld hebt van al je producten. Zo zie je in één oogopslag achter waar de kansen liggen voor jouw e-commerce merk. Met Katana PIM werk je met handige functionaliteiten zoals Access Control, Custom Feedmapper, Automated Workflow, Bulk Uploads en nog veel meer.

Meer weten? Neem contact op of ga naar katanapim.com.

Katana
Akeneo

Akeneo

Akeneo is een Product Experience Management tool (PXM) om bedrijven met veel SKU's te helpen met het stroomlijnen van hun business. Met één bron van informatie creëer je de mooiste groei mogelijkheden die bijdragen aan een omnichannel product experience. Met Akeneo voeg je een compleet pakket toe aan jouw shop inclusief PIM, integraties, catalogus management en de snelheid van informatie delen tussen verschillende kanalen.

Neem contact met ons op of ga naar akeneo.com voor meer informatie.