Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

Klaviyo

Wanneer je serieus bent over het opschalen van jouw Shopify (Plus) webshop dan is e-mail marketing een must. Onze favoriete tool? Klaviyo: data-driven e-mail marketing software 100% gericht op e-commerce. Hiermee realiseren we next-level e-mail marketing voor merken zoals Veloretti en O'Neill.

Benieuwd waarom wij kiezen voor Klaviyo, en bijvoorbeeld niet voor Mailchimp? Lees dit blog.

Klaviyo is verkrijgbaar via de Shopify App Store.

Klaviyo 2023-1
LoyaltyLion gold partner

Loyalty Lion

De beste klanten zijn terugkerende klanten, en met de Loyalty app geef je ze een goede reden om terug te komen! Met deze app zet je snel een bonusspaarprogramma op om ze aan je te binden, volledig in jouw eigen huisstijl.

Verkrijgbaar in de Shopify App Store, en via loyaltylion.com.

Judge.me

Reviews: hoe maak je het makkelijker voor je klanten, en hoe verhoog je het rendement ervan? JudgeMe heeft een serie slimme oplossingen. Laat klanten direct vanuit hun email reviewen, foto's en video's toevoegen om potentiele klanten aan te spreken, en deel de mooiste reviews op social media.

Verkrijgbaar in de Shopify App Store, en via judge.me.

Judge me
Pushowl

Pushowl

Met PushOwl trek je de aandacht van je klanten op een vrij nieuwe manier: met push notifications ... via hun browser. Web push notifications zijn clickable berichtjes die direct op het scherm van je potentiele klant weergegeven worden, bijvoorbeeld als die een winkelwagentje verlaten heeft. Het werkt! Aanrader!

Verkrijgbaar in de Shopify App Store en via pushowl.com.