Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

rebuyvierkantnew

Rebuy

Rebuy is een app voor Shopify stores om meer sales te genereren, AOV te verhogen en retentie te vergroten. We hebben zelf ervaren hoe krachtig de personalisatie en upsell & cross-sell features van Rebuy kunnen zijn. Gebruik de AI van Rebuy om relevante producten en aanbiedingen op het juiste moment en op de juiste plaats aan je klanten te tonen. Deze app is binnen een paar minuten geïnstalleerd, dus test vooral eens met de gratis proefversie om deze app zelf te ervaren. Meer te weten komen over Rebuy? Lees ons blog en probeer de calculator uit om te zien wat Rebuy met jouw AOV doet.

Je vindt de Rebuy app in de Shopify App Store.

Octane

In 2021 is Octane AI door Shopify uitgeroepen tot de beste Storefront App. Dat zegt genoeg, toch?

Octane is een geweldige app om op een speelse manier (zero-party) data en opt-ins te verzamelen. Met deze app zet je razendsnel een productquiz of een conversational pop-up op waarmee je klanten gepersonaliseerde producten kunt aanraden en je conversie verhoogd.

Een van onze favoriete dingen is om Octane te combineren met Klaviyo. Zo kun je bijvoorbeeld de data die je verzameld via je quiz of pop-up inladen in Klaviyo en gebruiken om segmenten te creëren. Deze segmenten stuur je vervolgens gepersonaliseerde emails die afgestemd zijn op hun profiel. Heel erg krachtig!

Je vindt Octane AI in de Shopify App Store - Gratis trial van 14 dagen.

 

Octane
Limespot

Limespot

Maak van bezoekers kopers met LimeSpot. Hoe vaak gebeurt het dat bezoekers rondkijken op je webshop en vervolgens weg gaan zonder iets te kopen? Met LimeSpot wordt het mogelijk om bezoekers te laten zien waar ze naar op zoek waren. Gepersonaliseerde product aanbevelingen, cross-selling, upselling en bundels. Het was nog nooit zo makkelijk.

Je vindt de Limespot app in de Shopify App Store

Kimonix

Loop je er weleens tegenaan dat artikelen die niet op voorraad zijn bovenaan je collection page verschijnen? Of heb je soms moeite om door de voorraad van producten te komen die niet goed lopen? Dan is Kimonix een mooie oplossing! Kimonix helpt je bij het automatiseren, sorteren en A/B-testen van slimme collecties om jouw winst te vergroten. De app synchroniseert sales, voorraad en klant data om slimme collecties te creëren die goed verkopen, marges optimaliseren en je helpen om door je voorraad te komen. Een ander voordeel? Je hebt er geen omkijken meer naar want collecties worden op auto-pilot vernieuwd.

Kimonix wordt nog krachtiger wanneer je de app combineert met Rebuy of Limespot en Klaviyo. Denk aan een welkomstmail waarin automatisch de bestverkopende producten worden getoond of producten die het beste bij het koopgedrag van jouw klant passen.

Probeer het eens met de gratis proefversie in de Shopify App Store.

 

Kimonix