Over ons


Wij zijn Code

About Code

Code is goed in code.
En Shopify.

Code spreekt al meer dan 15 jaar vloeiend code. In onze wereld is alles altijd in beweging. Af en toen vinden we onszelf opnieuw uit en een paar jaar geleden omarmden we Shopify — het snelst groeiende, SaaS-powered e-commerce platform ter wereld. Maar andere dingen houden we graag bij het oude. Ons hechte team van sociale developers bijvoorbeeld. 

Zoek je een ervaren partner om jouw Shopify (Plus) store te realiseren en op te schalen? Bij ons zit je goed.

Onze ambitie:

Code als Europese hofleverancier van Shopify

Jouw E-Commerce partner

Code is een van de weinige e-commerce agencies in de EU die de meest complexe Shopify webshops, koppelingen en apps kunnen bouwen. Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jouw e-commerce platform haalt — en we hebben het portfolio om dat te bewijzen. Of je nu een soepel draaiende, meertalige Shopify Plus webshop nodig hebt, een toekomstbestendige integratie, of een product configurator op maat: als de eerste officiële Shopify Plus Partner in de EU heeft Code het waarschijnlijk al eens eerder gebouwd.

Ook na de launch van jouw store kun je gebruik blijven maken van onze expertise, zolang je maar wilt. Wij optimaliseren doorlopend je webshop, voegen nieuwe features toe, zetten je e-mailmarketing op met Klaviyo, en helpen je merk om op te schalen in binnen- en buitenland.

Geen Code zonder karakters

Code is een team van 40+ sociale nerds. Wij combineren het beste van twee werelden: we spreken vloeiend code en Shopify, en geloven dat sociale vaardigheden essentieel zijn als je e-commerce brands wil laten groeien. Wij zijn toegankelijk & professioneel en daar zijn we trots op. 

Wil je samen met ons iets moois neerzetten? Je bent van harte welkom! Wij gaan graag lange-termijn samenwerkingen aan, met een focus op mensen, kwaliteit, en groei. Neem gerust contact op en laat ons weten wat je in gedachten hebt!

Ben jij een sociale nerd op zoek naar een plek waar je goed tot je recht komt? Check onze vacatures.

talents

We zijn op zoek naartalent

Front end Developer

Breng de beste Shopify stores tot leven

Full-time
Delft / Amsterdam

Junior Email & CRM Marketer

Creëer E-mail Marketing campagnes voor de mooiste merken

Parttime/Full-time
Delft / Amsterdam

Project Manager

Jij organiseert onze projecten tot in de puntjes

Full-time
Delft

Senior Email & CRM Marketer

Jij helpt onze klanten groeien met E-mail Marketing

Full-time
Delft / Amsterdam

Jij hebt talent voor het doorontwikkelen van onze klanten


Delft / Amsterdam