Over ons

Wij zijn Code

culture

Wij zijn Code

In onze wereld is alles altijd in beweging. Zo ook Code in de afgelopen 10 jaar. Af en toen vinden we onszelf opnieuw uit en enkele jaren terug omarmden we Shopify. Maar andere dingen houden we graag bij het oude. Ons hechte team van sociale developers bijvoorbeeld. En onze kernwaarden: kennis, uitdaging, kwaliteit en een fijne samenwerking.

Onze ambitie:

Code als Europese hofleverancier van Shopify

Shopify x Code

Shopify is het snelst groeiende SaaS-powered eCommerce platform van de wereld. Een fenomeen waar Code graag op inhaakt. Shopify veroverde de afgelopen jaren de Amerikaanse markt en krijgt steeds meer momentum in Europa. Steeds meer merchants realiseren zich dat Shopify te goed is om links te laten liggen.

Code beweegt hierin mee. We zijn een van de weinig Shopify agencies in de EU die ook de meer complexe Shopify webshops, koppelingen en apps kunnen realiseren. We waren bovendien de eerste officiële Shopify Plus partner in de Europese Unie.

Maar dit smaakt naar meer

Code heeft twee prioriteiten. Onze frontenders streven er naar hun op maat gemaakte storefront layouts uit te breiden. En onze backenders kunnen niet wachten om de uitdagende wereld van Shopify apps, connectors en integraties verder te verkennen.

talents

We zijn op zoek naartalent

Front-end Developer

Ten minste 2+ jaar ervaring

Full-time
Delft / Amsterdam

Account Manager

Talent voor het doorontwikkelen van onze klanten

Full-time
Delft / Amsterdam

Marketing stage

Leer alles over (B2B) Marketing

Full-time
Delft / Amsterdam

Shopify Support Specialist

Jij zorgt voor een optimale klantbeleving

Full-time
Delft

E-mail Marketing Specialist

Jouw e-mail expertise helpt onze klanten groeien

Part-time / Full-time
Delft