Over ons


Wij zijn Code

code-shopify-lights-min

Code is goed in code.
En Shopify.

Code spreekt al meer dan 15 jaar vloeiend code. In onze wereld is alles altijd in beweging. Zo vonden we onszelf zes jaar geleden opnieuw uit en omarmden we Shopify — het snelstgroeiende, SaaS-powered e-commerce platform ter wereld. Maar andere dingen houden we graag bij het oude. Ons hechte team van sociale developers bijvoorbeeld. 

Zoek je een ervaren partner om jouw Shopify Plus store te realiseren en op te schalen? Bij ons zit je goed.

Onze ambitie:

Code als Europese hofleverancier van Shopify (Plus)

Jouw E-Commerce partner

Code was de eerste officiële Shopify Plus Partner in de EU en nog steeds een van de weinige e-commerce agencies die de meest complexe Shopify webshops, koppelingen en apps kan bouwen. Bovendien blinken we uit in het integreren van Shopify in je hele ecosysteem (PIM, ERP, 3PL). 

Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jouw e-commerce platform haalt — en we hebben het portfolio om dat te bewijzen. Of je nu een soepel draaiende, meertalige Shopify Plus webshop nodig hebt, een toekomstbestendige integratie, of een product configurator op maat: met ruim 250+ stores op onze naam heeft Code het waarschijnlijk al eens eerder gebouwd.

Ook na de launch van jouw store kun je gebruik blijven maken van onze expertise, zolang je maar wilt. In ons Growth & Acceleration programma optimaliseren we doorlopend je webshop, voegen we nieuwe features toe, zetten je e-mailmarketing op met Klaviyo, en helpen je merk om op te schalen in binnen- en buitenland.

Hoe wij werken

We werken bewust samen met merken uit diverse sectoren. Door een dergelijke diversiteit in projecten te omarmen, krijgen we spannende uitdagingen voorgeschoteld, verbreden we onze ervaring, trekken we grotere klanten aan, en houden we het interessant voor onze coders. Code werkt 100% Agile en doet dit al meer dan 12 jaar. Het is inmiddels onze tweede natuur.

Onze coders hanteren hoge normen en leveren niets af dat niet in orde is. Dezelfde normen gelden voor onze communicatie met klanten en agile processen. Lees hier meer over onze projectaanpak.

Geen Code zonder karakters

Code is een team van 55 sociale nerds. Wij combineren het beste van twee werelden: we spreken vloeiend code en Shopify en zijn ervan overtuigd dat sociale vaardigheden essentieel zijn bij het bouwen en laten groeien van e-commercemerken. Wij zijn toegankelijk & professioneel en daar zijn we trots op. Daarom bieden we een geweldige werkomgeving - en kunnen we de beste developers aan boord brengen.

Wil je samen met ons iets moois neerzetten? Je bent van harte welkom! Wij gaan graag lange-termijn samenwerkingen aan, met een focus op mensen, kwaliteit, en groei. Neem gerust contact op en laat ons weten wat je in gedachten hebt!

Ben jij een sociale nerd op zoek naar een plek waar je goed tot je recht komt? Check onze vacatures.

talents (1)

We zijn op zoek naartalent

E-Commerce Consultant

Jij hebt talent voor het laten groeien van onze klanten

Fulltime
Delft / Amsterdam

Senior Full Stack JS App Developer

Drive development for our Returner app

Fulltime / Parttime
Delft / Amsterdam

Solution Engineer

De webshop is het huis, en jij maakt de bouwtekening

Fulltime / Parttime
Delft / Amsterdam

Project Manager E-Commerce

Samen met jouw team lanceer je de meest high-end webshops

Fulltime / Parttime
Delft

Corporate Recruiter Digital Agency

Jij bouwt ons team uit met talent

Marketing Stagiair(e)

Jij krijgt de kans jezelf te ontwikkelen binnen ons team


Amsterdam