Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

Sendcloud

Sendcloud

De verzendkoning van Europa. Sendcloud bespaart je heel veel tijd met allemaal slimme tools voor het versturen van je pakketjes. Kies uit heel veel verzenddiensten en automatiseer het hele proces, van pakketlabels printen tot tracking emails naar klanten sturen... en nog veel meer. Een must!

Verkrijgbaar in de Shopify App Store, en via sendcloud.com.

Active Ants

Veel webshop eigenaren hebben wel wat anders aan hun hoofd dan pakjes inpakken en verzenden. Daarom nemen ze een fulfilment partij in de hand die het verzend en retourproces volledig uit handen neemt. Active Ants is een van de grotere fulfilment spelers in Nederland en verzorgt de fulfilment voor klanten zoals MUD Jeans, Kambukka en MR MARVIS.

Lees meer op activeants.nl of neem contact met ons op om meer te horen over onze ervaringen met Active Ants.

Active Ants
Itsperfect

Itsperfect

Een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem is vaak het hart van de bedrijfsvoering voor grotere e-commerce merken. Het is de centrale plek waarin alle essentiële informatie en processen samenkomen. Een goed ERP systeem zorgt ervoor dat processen worden geautomatiseerd waardoor de productiviteit toeneemt en de kosten dalen. Ben je een Fashion merk en op zoek naar een ERP? Itsperfect is een van de meest geavanceerde ERP systemen voor Fashion merken. Één systeem voor alle processen waaronder design, productie, verkoop, logistiek en financieel. Itsperfect onderscheidt zich door hun specialistische kennis van fashion en hun uitgebreide B2B oplossing. Met deze cloud-based plug and play oplossing zijn legacy systemen verleden tijd.

Lees meer op itsperfect.io.

Budbee

Wat hebben succesvolle merken en een loyale klantenkring met elkaar gemeen? Ze leveren een geweldige klantervaring voor en na het afrekenen. Schakel Budbee in als verzendmethode in je Shopify-kassa om pakketten op de meest handige manier voor je klanten te bezorgen: tot aan de deur of in een Budbee Box - altijd strevend naar de meest duurzame optie. Code is een trotse Budbee-partner die ook nog eens verantwoordelijk is voor het bouwen van de Budbee Shopify-app.

Wilt je ook je return journey optimaliseren? Budbee is geïntegreerd met Returner, waardoor Shopify-verkopers soepele en labelvrije retourzendingen kunnen aanbieden.

budbeepartner
Promese

Promese

Promese gaat al 30 jaar lang mee in de logistieke wereld en maar blijft vernieuwen. Ben je op zoek naar een totaaloplossing als het gaat om e-fulfillment, wholesale, retail én omnichannel? Dan zit je hier goed.

Xcore

Jouw webshop koppelen met Exact? Xcore heeft een kant-en-klare koppeling klaarliggen tussen Exact Online of Exact Globe en Shopify. Makkelijker wordt het niet!

Lees meer op xcore.nl.

Xcore
Modexpres

Modexpress

Ben je op zoek naar een partner die de volledige fulfillment van jouw Fashion of Lifestyle webshop uit handen kan nemen? Modexpress is in 1996 opgericht en verzorgt de volledige supply chain voor klanten in mode- en lifestyle producten. Het bedrijf verzorgt de global fashion fulfilment voor honderden grote en kleinere merken.

Lees meer op modexpress.com.

Picqer

Beheer je zelf je magazijn? En wil je graag meer bestellingen verwerken in minder tijd? Dan is Picqer de enige tool die je nodig hebt. Picqer is eenvoudig te gebruiken online software ontwikkeld om webshops te helpen hun magazijn efficiënt en effectief te beheren.

Wij raden Picquer aan anneer je meer dan 50 orders per dag verwerkt in je eigen magazijn - dan fouten maken.

Meer weten? Ga naar picqer.com.

 

Picqer