Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

Rewind

Rewind

Wanneer heb je voor het laatst een back-up gemaakt van jouw Shopify store? Maar Shopify maakt toch automatische back-ups? Nou, ja en nee. Shopify maakt inderdaad back-ups, alleen kan niemand daarbij. Dus als iets verwijderd wordt uit jouw store, dan is het definitief. Rewind fungeert als een magische 'undo' knop. De app maakt automatisch back-ups van jouw webshop, dus als er iets mis gaat kun je eenvoudig alle fouten ongedaan maken.

Je kunt ook kiezen om manueel back-ups te maken maar dit is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Als jij je tijd liever anders besteedt raden we je Rewind aan. Probeer Rewind 7 dagen gratis via deze link.

BeProfit

Vind je het moeilijk om je winst goed te berekenen en je uitgaven overzichtelijk te houden? Je bent niet alleen en we hebben gevonden waar je naar op zoek was! Met BeProfit maak je makkelijk de meest overzichtelijke rapporten. Met deze app zie je precies waar je kan optimaliseren en verbeteren. Met de accurate data die super makkelijk te analyseren is. Een fijne app die je zal helpen sneller betere beslissingen te nemen!

Download BeProfit in de Shopify App Store of ga naar beprofit.co.

Beprofit