Trusted by Code

Deze Shopify apps en partners voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar partners en Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw e-commerce store? Zoek niet verder! Wij van Code weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een overzicht met partners waar wij vierkant achter staan.

Celigo

Celigo

Celigo is iPaaS (Integration Platform-as-a-Service) software, ontworpen om jou te helpen integreren met externe systemen - alles om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk processen worden geautomatiseerd zodat jij kan focussen op andere taken. Code kan je helpen om met behulp van Celigo een betrouwbare koppeling te realiseren tussen je PIM, ERP, 3PL of ander extern systeem en jouw Shopify store.

We helpen je graag integreren met systemen zoals Akeneo, Katana PIM, Bleckmann of DSV.

Patchworks

Patchworks is Europa’s grootste integratie specialist en verbindt de beste software voor snelgroeiende e-commerce merken. Door jouw essentiële bedrijfssystemen te koppelen via Patchwork's iPaaS, zal jouw data met elkaar worden verbonden. Al jouw verkoopkanalen zullen altijd weten hoeveel voorraad er aanwezig is, zonder dat je dat zelf nog handmatig moet invoeren. Nooit meer verkopen zonder voorraad en geen teleurgestelde klanten. Gewoon een loepzuivere klantervaring, geweldige online reviews, en een platform dat is gemaakt om met jou mee te groeien.

Wil je weten wat Patchworks voor jouw webshop kan doen? Kijk eens op hun website of neem contact op met ons.

Patchworks
Channable

Channable

Adverteren op Marktplaatsen zoals zoals bol.com en Amazon? Channable zorgt voor een directe koppeling tussen jouw webshop en verschillende marktplaatsen. Met channable maak je niet alleen eenvoudig product feeds voor marketplaces, maar ook voor andere kanalen zoals Google Shopping, Marktplaats, vergelijkingssites, affilate platforms en social media. Je hebt de keuze uit meer dan 2500 verschillende kanalen!

Lees in de Shopify App Store meer over alle functionaliteiten.

ChannelEngine

Net als Channable is ChannelEngine is een krachtige oplossing om je E-Commerce te koppelen met de belangrijkste marketplaces, productfeeds en klik- en advertentiekanalen.

Je vindt alle informatie over Channel Engine op www.channelengine.com.

Channelengine-1