Trusted by CODE

Deze apps voegen echt iets toe

Ben je op zoek naar Shopify apps die echt iets toevoegen aan jouw webshop? Zoek niet verder! Wij van CODE weten waar je moet zijn. Kijk snel hieronder voor een lijstje apps waar wij vierkant achter staan.

Betalingsverwerking

MultiSafepay

Vanaf het begin van de e-commerce revolutie in 1999 is MultiSafepay een vertrouwde Payment
Service Provider. We streven er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan en bieden een
uitgebreide mix aan betaalmethoden. De betaaldiensten die we bieden maken het mogelijk voor de Merchant om zowel lokaal als internationaal te opereren. Inmiddels zijn er al meer dan 15.000 Europese webshops die gebruik maken van onze betaaloplossingen. Dat maakt MultiSafepay een ervaren speler die door middel van doorlopende ontwikkelingen altijd de meest innovatieve betaaloplossingen biedt. Denk hierbij aan technologieën die de conversie van uw webshop verhogen, geavanceerde rapportages en tools die de Merchant tijd besparen en de omzet verhogen.

Betalingsverwerking

Mollie

Europese webshops moeten met een flink aantal betaalmethoden overweg kunnen. Daar heb je verschillende zogenaamde Payment Service Providers voor, zoals Mollie en MultiSafepay (ook in deze lijst). Mollie staat bekend om de lage iDeal tarieven, en om het gebruiksgemak. Gewoon goed!

Mollie staat niet in de Shopify Appstore. Check hun website voor meer info en tarieven: https://www.mollie.com/nl/

Maak van je klanten abonnees

Subscriptions van ReCharge

Je ziet het steeds vaker: webshops die abonnementen op hun product verkopen. Scheermesjes, koffie, deodorant, sokken... you name it. Dat vraagt om een hele andere setup van klanten accounts en betalingsverwerking. De Subscriptions app van ReCharge heeft alles wat je nodig hebt om dit in goede banen te leiden.

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore en via https://rechargepayments.com/

Verzending

SendCloud

De verzendkoning van Europa. SendCloud bespaart je heel veel tijd met allemaal slimme tools voor het versturen van je pakketjes. Kies uit heel veel verzenddiensten en automatiseer het hele proces, van pakketlabels printen tot tracking emails naar klanten sturen... en nog veel meer. Een must!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via http://www.sendcloud.com/

beloon je trouwste klanten

Loyalty Lion

De beste klanten zijn terugkerende klanten, en met de Loyalty app geef je ze een goede reden om terug te komen! Met deze app zet je snel een bonusspaarprogramma op om ze aan je te binden, volledig in jouw eigen huisstijl. 

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via  https://loyaltylion.com

laat je reviews voor je werken

JudgeMe

Reviews: hoe maak je het makkelijker voor je klanten, en hoe verhoog je het rendement ervan? JudgeMe heeft een serie slimme oplossingen. Laat klanten direct vanuit hun email reviewen, foto's en video's toevoegen om potentiele klanten aan te spreken, en deel de mooiste reviews op social media. 

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via https://judge.me/

klantenservice in een fractie van de tijd

Gorgias

Klanten stellen hun vragen via heel veel verschillende kanalen. Mail, telefoon, WhatsApp, live chat... Dan is het moeilijk overzicht houden! Bovendien stellen klanten heel veel dezelfde vragen. Heel handig als je het beantwoorden daarvan kunt automatiseren, toch?

Gorgias lost deze twee dingen op: de hele klanthistorie op 1 plek, inclusief bestelhistorie, en automatische antwoorden voor veelgestelde vragen. Gaat je veel tijd besparen!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via https://gorgias.io/

next level Google analytics

LittleData

Inzicht is alles. Om je Google analytics en Shopify reports net even dat duwtje in de rug te geven is er LittleData. Met deze app krijg je alsnog wat Google Analytics laat liggen, en bovendien wordt het gepresenteerd op zo'n manier dat je niet verzuipt in data. 

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore, en via https://www.littledata.io/shopify

drag & drop design

Shogun pagebuilder

Geen programmeerskills maar wel hoge visuele eisen? Met de Shogun drag & drop pagebuilder heb je net dat beetje extra bewegingsvrijheid bij het ontwerpen van je homepage, productpagina's, of je blog. Inclusief een flink aantal design templates, om het je nog makkelijker te maken. 

Verkrijgbaar in de Shopify app store, en via https://getshogun.com/

pop-ups... maar dan mooi!

Sleeknote

Je hebt pop-ups... en je hebt Sleeknote. Met deze app kun je je pop-ups helemaal on brand inrichten. Laat je bezoekers zich aanmelden voor je nieuwsbrief, breng aanbiedingen onder de aandacht, en personaliseer je pop-ups zo dat het juiste bericht de juiste klant bereikt. Allemaal in dezelfde stijl als je webshop! 

Sleeknote is niet te vinden in de Shopify appstore, maar zeker de moeite waard. Check de website voor info: https://sleeknote.com/

Serieuze e-mail marketing!

Klaviyo

Wanneer je serieus bezig bent met het vergroten van het online bereik van jouw Shopify (Plus) webshop dan heb je Klaviyo nodig. De meeste klanten van CODE gebruiken Klaviyo voor next level e-mail marketing. Het geeft je namelijk nog meer inzichten en is goed geïntegreerd met Shopify (Plus).

Klaviyo is verkrijgbaar via de Shopify Appstore of kijk voor meer informatie op https://www.klaviyo.com/

Noodzakelijke emails maar dan mooi!

OrderlyEmails

Als online retailer ben je altijd opzoek naar de beste versie van jouw webshop, zou jouw email design daar niet volledig op moeten aansluiten?

OrderlyEmails is een design tool die je zal helpen om gemakkelijk de emails die Shopify voor jou verstuurd te ontwerpen.

OrderlyEmails is verkrijgbaar via de Shopify Appstore of kijk voor meer informatie op store.orderlyemails.com

next-level klant connectie

WhatsApp & Messenger Marketing

WhatsApp en Messenger zijn relatief nieuwe marketingkanalen en bieden op het gebied van transactionele berichten veel betere engagement resultaten dan e-mail. Dit zijn de enige marketingkanalen die in real-time klantgesprekken kunnen voeren. Dit zorgt vervolgens voor meer interesse en sales.
WhatsApp & Messenger Marketing is verkrijgbaar via de Shopify Appstore of kijk voor meer informatie op Maxwell.

Verfrissende retargeting

PushOwl

Met PushOwl trek je de aandacht van je klanten op een vrij nieuwe manier: met push notifications ... via hun browser. Web push notifications zijn clickable berichtjes die direct op het scherm van je potentiele klant weergegeven worden, bijvoorbeeld als die een winkelwagentje verlaten heeft. Het werkt! Aanrader!

Verkrijgbaar in de Shopify Appstore en via https://pushowl.com/