Kleintjes worden groot

Laat je business groeien als kool met Shopify Plus!

Shopify Plus, dat is toch alleen voor megagrote webwinkels? Ja, maar voordat ze megagroot werden waren ze klein. Het toverwoord hier is niet ‘groot’, maar ‘groei’. Gecontroleerd groeien, zonder te struikelen over alles wat daarbij komt kijken, is een kunst. En Shopify Plus de beste tool om dat te realiseren. Alle fijne features die je al kent van Shopify, maar dan meer!

CODE is Shopify Plus partner

Heb je de ambitie om je webshop serieus op te schalen?

Shopify Plus geeft je toegang tot een reeks features die dat proces stroomlijnen.

Word je verkoopvolume zo groot dat je uit je huidige platform groeit?

Shopify Plus biedt je toegang tot alle extra’s die je nodig hebt om je business duurzaam en flexibel te scalen.

Wil je internationaal uitbreiden, of zoek je een multichannel oplossing?

Met Shopify Plus beheer je meerdere klonen van je webshop naast elkaar.

Met Shopify Plus krijg je meer!

  • Toegang tot exclusieve apps zoals Scripts, Launchpad, en Flow, die je business stroomlijnen en je groei versnellen.
  • Een eigen contactpersoon bij Shopify, de Merchant Success Manager.
  • Lagere merchant service fees met de laagst mogelijke credit card rate die Shopify Payments biedt.
  • Een gerust hart! De Plus Support Desk geeft je voorrang en is dag en nacht bereikbaar.
  • Tot 9 klonen van je webshop. Zo kun je in verschillende valuta en/of landen verkopen, of je B2B en B2C webshops naast elkaar gebruiken.
  • Toegang tot de exclusieve Plus Facebook groep, waar je met andere high-end merchants kunt samenwerken.

CODE is Shopify Plus Partner

Shopify heeft CODE uitgenodigd om deel uit te maken van een kleine, internationale groep partners. Dat betekent onder andere dat wij, als één van de weinige Shopify experts in de EU, sneller toegang hebben tot nieuwe features. Door onze korte lijntjes met het Shopify hoofdkantoor kunnen we direct samenwerken met Shopify developers, om nieuwe functionaliteit nog beter af te stemmen op jouw behoeften.

Je wordt natuurlijk niet zomaar Shopify Plus Partner. Dan heb je laten zien dat je Shopify en Shopify Plus door en door kent. Dat je een groot aantal bedrijven hebt geholpen om alle mogelijkheden die Shopify biedt helemaal af te stemmen op hun specifieke situatie. En dat je waar nodig actief meedenkt om het platform nog gebruiksvriendelijker te maken. CODE is dus hartstikke trots op dit kwaliteitslabel! En voor onze klanten is het een extra bevestiging dat ze bij ons goed zitten. Fijn gevoel toch?

Van Shopify naar Shopify Plus

Shopify Plus is de grote broer van Shopify. Een eCommerce oplossing die met je bedrijf meegroeit, en blijft meegroeien. Met het gebruiksgemak dat je van Shopify gewend bent, plus alles wat je nodig hebt om duurzaam uit te breiden. Is jouw Shopify webshop toe aan een volgende level? Zit niet langer in over IT en focus op waar je goed in bent. CODE en Shopify zorgen voor de rest.

Van een ander platform naar Shopify Plus

Ben je ontevreden over de software die je gebruikt voor je bestaande hoog-volume webshop? Is het verouderd, niet aangepast aan mobiel en tablet, of is de layout niet meer van deze tijd? Dan is Shopify Plus een perfecte nieuwe start. Onze experts kunnen je webwinkel in korte tijd overzetten van Magento, Woocommerce of een ander pakket naar een professionele Shopify winkel. CODE verzorgt een complete migratie van klanten, producten en alles wat daar verder bijhoort.

Hoe groot wil je worden?

Neem contact op!