10-days-logo

Duurzaam en tijdloos: kleding zonder vervaldatum

Het Nederlandse merk 10DAYS is in 2007 opgericht door twee vriendinnen met dezelfde kledingsmaak. Ze hielden van stijlvol comfort en een gevoel van vrijheid, maar konden in het bestaande aanbod weinig vinden dat daarbij aansloot. Tien jaar later gooit hun eigen tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collectie ook internationaal hoge ogen. 10DAYS kiest Shopify Plus om internationaal verder door te breken.

KLANT

10DAYS

INDUSTRIE

Lifestyle, Fashion

TECHNOLOGIE

Shopify plus webshops

DIENST

Webshop migration
10DAYS case header

Services die we hebben geleverd

Store building

Acceleration & Growth

UX/UI Design

Internationalization

Je hele bedrijf integreren met Shopify?

Dat kan!

De recente beslissing om zich nog meer op het buitenland te richten inspireerde 10DAYS om de bedrijfsvoering weer eens onder de loep te nemen. Waar kan het efficiënter? Het antwoord was snel gevonden: er was veel winst te behalen door de IT te stroomlijnen, op zo'n manier dat alle systemen met elkaar konden praten.

Webpagina 10DAYS | Code

Daarbij bleek een nieuw platform geen overbodige luxe. 10DAYS koos voor Shopify Plus, en wij van Code hadden de eer om de nieuwe webshop te bouwen. Vanwege onze track record op dat vlak mochten we ook meteen aan de slag om de nieuwe Shopify store naadloos te integreren met o.a. ACA Fashion Software, en de ERP software die 10DAYS al gebruikte. Inmiddels is zo ongeveer het hele bedrijf aangesloten op Shopify! Dat is nog eens stroomlijnen ;)

Ook op grafisch gebied konden we ons hart ophalen. Het strakke design voor de webshop, aangeleverd door SAMT Agency, had wat mooie uitdagingen qua frontend vormgeving. Zo zorgde SAMT's ontwerp voor de productpagina's ervoor dat we flink de grenzen van de standaard Shopify layout konden oprekken. Ook op de blogpagina's zijn we supertrots: zo fancy zie je ze niet vaak in Shopify stores! 

10DAYS model | Code
10DAYS model | Code
10DAYS broek | Code
10DAYS model | Code

Hulp nodig met Shopify? Bij ons zit je goed!