Klaviyo

Code is de eerste en enige Klaviyo Elite Partner in de Benelux door Syra Vlaanderen

We zijn officieel Elite! 31 oktober 2022 werd Code de eerste en enige Klaviyo Elite Master Partner van de Benelux. Samen met 3 anderen getalenteerde bureaus vormen we nu de Elite Master Partner-bureaus van Europa (slechts 16 van de 10.000 Klaviyo-partners wereldwijd zijn Elite).We zijn extreem trots op ons Klaviyo-team voor het behalen van de allerhoogste Klaviyo Partner status - they're rocking it!

Blog header (1)
Midge en Kars (1)

Wat is een Klaviyo Elite Partner?

Het wereldwijde Klaviyo partner programma heeft vier niveaus: Silver, Gold, Platinum en Elite. Het programma categoriseert bureaus op basis van hun ervaring en behaalde resultaten. De Elite-status is de allerhoogste partner tier en wordt alleen toegekend aan bureaus die zeer ervaren zijn en aantoonbaar goede resultaten behalen met hun e-mail marketing flows in Klaviyo.

Code heeft de Elite-status gekregen omdat we voldoen aan de hoogste normen: de Klaviyo accounts van onze klanten behalen bovengemiddelde resultaten, we scoren een 9,7 NPS, hebben een team van 5 gecertificeerde Klaviyo-experts, demonstreren geavanceerde productexpertise en zijn een early adopter als het gaat om nieuwe productreleases.

Lees hier meer over de Klaviyo-service van Code

De Klaviyo-klanten van Code presteren bovengemiddeld

E-Commerce merken helpen om hun klantervaring te verbeteren en maximale omzet te behalen uit email marketing is altijd de belangrijkste drijfveer geweest voor Midge Hazewinkel (Hoofd van Klaviyo bij Code) en zijn team.

De flows en campagnes van ons Klaviyo-team presteren beter dan de benchmark, gemiddeld behalen we een 100x ROI voor onze klanten. Onze e-mails worden zelden als spam gezien, wat aangeeft dat de e-mails vaak worden geopend en gelezen.

De voordelen van werken met een Klaviyo Elite Master Partner

Het bereiken van het hoogste Klaviyo-partnerniveau gaat gepaard met een paar extra's die ons team helpen om nog betere resultaten te behalen voor e-commerce merken zoals die van jou. Als Klaviyo Elite-partner krijgen we vroegtijdig toegang tot nieuwe Klaviyo-productreleases, online trainingen en kunnen we rechtstreeks communiceren met het Klaviyo en pro-actief meedenken in productoptimalisatie.

Ons Klaviyo-team is verantwoordelijk voor de e-mailmarketing strategie voor meer dan 50 e-commerce merken, zoals O'Neill, TI SENTO - Milano, by-bar, Naïf good care, POM Amsterdam, Veloretti en Olaf Hussein.

We werken graag met je samen om 20-50% inkomsten uit e-mailmarketing voor jouw merk te behalen. Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Of download ons E-mail Marketing Inspiratieboek voor meer informatie!

Syra Vlaanderen
Geschreven door

Syra Vlaanderen

Marketing Manager bij Code

Terug naar insights overzicht