DutchGrown logo

Hollandse bloembollen veroveren Amerika

DutchGrown is een familiebedrijf dat al 4 generaties lang Hollandse bloembollen verkoopt, met name aan het buitenland. Het bedrijf opereert sinds 1932 in de Verenigde Staten, en ging daar zo'n tien jaar geleden het internet op met een Amerikaanse webshop. In het begin alleen B2B, maar met de komst van een eigen distributiecentrum in Philadelphia kon DutchGrown de Amerikaanse klant ook direct bedienen. DutchGrown kiest Shopify Plus om dit voor elkaar te krijgen.

KLANT

Dutchgrown

INDUSTRIE

Lifestyle

TECHNOLOGIE

Shopify plus webshops

DIENST

Webshop migration
Shopify Plus webshop voor DutchGrown

Services die we hebben geleverd

Replatforming

Store building

UX/UI Design

Internationalization

B2B

De complete webshop in zo kort mogelijke tijd

migreren van Magento naar Shopify Plus

De oude DutchGrown webshop draaide op Magento, een open source webwinkelplatform dat veel gebruikt wordt maar waar gebruikers niet onverdeeld enthousiast over zijn. Eind 2015 kondigde Magento aan het platform zo ingrijpend te gaan vernieuwen dat een update naar versie 2.0 eigenlijk neerkomt op een dure, tijdrovende migratie. Sindsdien lijken veel Magento gebruikers na te denken over een alternatief.

Dutchgrown Shopify Plus store | Code

Zo ook de broers Rotteveel van DutchGrown. Halverwege 2017 besloten ze op zoek te gaan naar iets beters. Ze wilden graag hun complete bestaande webshop overzetten naar Shopify Plus, en zochten een Shopify partner die ervaring had met Magento migraties én in staat zou zijn hun strakke deadline te halen. Omdat het bloembollenseizoen in September begint, moest de nieuwe webshop nog voor het komende seizoen klaar zijn.

Code vond het zo'n mooie uitdaging dat we de nieuwe webshop vier weken voor de afgesproken deadline hebben opgeleverd. DutchGrown is klaar voor het nieuwe seizoen!

Meer weten? We schreven een blog over Magento migraties

Dutchgrown bloemen | Code
Dutchgrown bloem 1 | Code
Dutchgrown bloem 2 | Code

Ook klaar om Magento in te ruilen voor Shopify (Plus)?