Meer over ons

Wij zijn CODE

In de wereld van de IT staan dingen nooit stil! Daarom gaat CODE al meer dan 10 jaar met de tijd mee. Af en toe vinden we onszelf opnieuw uit: zo besloten we zo'n 2 jaar geleden de switch naar Shopify te maken. Maar andere dingen houden we graag hetzelfde. Ons hechte team van social nerds bijvoorbeeld, en onze kernwaarden. Kennis, uitdaging, kwaliteit, en een gezellige samenwerking!

onze ambitie

Een grote vis in de Europese Shopify vijver worden

Shopify – het snelst groeiende SaaS-powered eCommerce platform van de wereld - is nogal een fenomeen, en CODE haakt daar graag op aan! Shopify heeft de afgelopen jaren Noord Amerika veroverd, en begint nu momentum te krijgen in Europa. Steeds meer online ondernemers beseffen dat ze wel gek zouden zijn om zo’n goed platform links te laten liggen.

CODE lift mee op dat momentum. Wij zijn één van de weinige Shopify agencies in de EU die ook de meer complexe Shopify webshops, koppelingen en apps aankunnen. We zijn bovendien de eerste officiële Shopify Plus partner in de Europese Unie.

Maar we willen meer.

Op het moment hebben we twee prioriteiten. Onze frontenders willen hun reputatie voor prachtige, compleet op maat gemaakte storefront layouts uitbreiden, en onze backenders kunnen niet wachten om de uitdagende wereld van de publieke Shopify apps te gaan verkennen.

knutselen met Shopify

Frontend en backend tovenaars

Ons frontend team bouwt dagelijks custom storefronts voor de Shopify webshops van onze klanten – en daarna blijven we ze verbeteren door continu de grenzen van Shopify op te zoeken. We worden altijd blij van klanten die een responsive product configurator, een hippe ingrediënten-carrousel of uitgebreide blog functies willen: dan kunnen we echt uitpakken!

Wil je meekijken met wat onze frontenders zoal doen? Lees deze blog met Bianca and Mark!

Intussen bouwen onze backenders maatwerk applicaties en koppelingen voor onze klanten, met gebruik van de modernste technologie zoals Google Cloud Platform. We integreren de Shopify webshops van onze klanten met alle andere software die ze gebruiken in hun bedrijf: ERP, fulfilment partijen, boekhoud- en voorraadbeheer software, you name it.

Meer weten over de coole technologieën waar ons backend team mee werkt? Lees er hier meer over!

united colours of CODE

Gezocht: meer sociale nerds!

Sinds we met Shopify zijn gaan werken groeit CODE als kool. Daarom zijn we constant op zoek naar talent. Een heel specifiek type talent: we willen sociale nerds. Ons team is super divers, maar wat deze karaktertrek betreft lijken we allemaal op elkaar. High-end webproducten ontwikkelen vraagt om een sterk teamgevoel: dus als je wat sociale vaardigheden meeneemt naast je technische kennis, dan zijn wij geïnteresseerd om met je te werken!

Wat krijg je daarvoor terug? Een competitief salaris (duh), doorgroeimogelijkheden, en vooral: een relaxte, informele werkomgeving. Bij CODE nemen we ons werk serieus, maar onze ontspanning net zo goed.

Doe mee!

Wil jij ook onderdeel zijn van de volgende generatie eCommerce oplossingen, en met de laatste technieken werken? Word je blij van werken in een relaxte, no-nonsense sfeer met gelijkgestemden? En wil je direct het verschil maken voor je klanten? CODE is je match!

Bekijk onze actuele vacatures hier en hier.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

Neem contact op