Meer over ons

Wij zijn CODE

CODE is in de afgelopen 10 jaar tijd flink gegroeid. Van een klein kernteam naar een nog altijd groeiend, stevig bedrijf waar een hecht team programmeurs dagelijks samen aan de slag gaat om de moeilijkste technische vraagstukken uit te pluizen en de mooiste projecten op te leveren. Van website tot maatwerk business software en van webshop tot B2B-oplossing - de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Kennis

Kennis is de spil van CODE. Iedereen draagt bij aan de kenniscultuur. Bij het verzamelen van kennis houden we niet op. We delen, debatteren en documenteren. Zo stoppen we al dat nieuws ook echt in CODE.

Uitdaging

De nieuwste technieken? Een ingewikkeld vraagstuk? Daar draait het team van CODE haar hand niet voor om. Hoe complexer hoe beter. Kom maar op!

Kwaliteit

CODE schrijft code. Niet zomaar code, maar code zoals CODE vindt dat code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachine-vriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk.

Sociaal

CODE bestaat uit een hecht team van social nerds. Ze werken graag samen aan uitdagende projecten, wisselen kennis uit en helpen elkaar. Er wordt hard gewerkt. Daarna is er regelmatig tijd voor borrels en uitjes.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

Neem contact op