Meer over ons

Wij zijn CODE

In de wereld van de IT staan dingen nooit stil! Daarom gaat CODE al 10 jaar met de tijd mee. Af en toe vinden we onszelf opnieuw uit: zo besloten we zo'n 2 jaar geleden de switch naar Shopify te maken. Maar andere dingen houden we graag hetzelfde. Ons hechte team van social nerds bijvoorbeeld, en onze kernwaarden. Kennis, uitdaging, kwaliteit, en een gezellige samenwerking!

Kennis

Kennis is de spil van CODE. Iedereen draagt bij aan de kenniscultuur. Bij het verzamelen van kennis houden we niet op. We delen, debatteren en documenteren. Zo stoppen we al dat nieuws ook echt in CODE.

Uitdaging

De nieuwste technieken? Een ingewikkeld vraagstuk? Daar draait het team van CODE haar hand niet voor om. Hoe complexer hoe beter. Kom maar op!

Kwaliteit

CODE schrijft code. Niet zomaar code, maar code zoals CODE vindt dat code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachine-vriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk.

Sociaal

CODE bestaat uit een hecht team van social nerds. Ze werken graag samen aan uitdagende projecten, wisselen kennis uit en helpen elkaar. Er wordt hard gewerkt. Daarna is er regelmatig tijd voor borrels en uitjes.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

Neem contact op