E-commerce Growth

Groei je e-commerce omzet zonder te investeren in acquisitie

Lift mee op onze uitgebreide ervaring in e-commerce en werk samen met ons growth team aan een duurzame, lange-termijn groeistrategie die past bij jouw merk en bedrijf. Wij geven je de tools en benchmarks die je nodig hebt, en we geven je de strategieën om jouw omzet een duwtje te geven.

Ecommerce growth

Hoe?

Door te focussen op de klanten die je al hebt. Betaalde traffic wordt met de dag duurder, en met elke iOS update wordt het moeilijker om de juiste doelgroep te bereiken. Bovendien verhogen al die ads alleen maar je Churn Rate: het percentage eenmalige klanten die je webshop aantrekt.

Die wil je niet. Ze kósten je alleen maar geld. Je wilt trouwe klanten die gek zijn op jouw merk en blijven terugkomen.

Hoe krijg je die? We verklappen je het geheim alvast: geweldige klanten worden niet geboren, die worden gemaakt. En als jij je kaarten goed speelt, zou jij weleens degene kunnen zijn die ze maakt.

growth rocket code

Code is jouw groeipartner

Bij Code weten we heel goed dat groei een beetje moeite kost. Het gaat niet van de ene op de andere dag – en je kunt af en toe best wat hulp gebruiken.

Daarom hebben we bij Code Coen Fredriks, onze E-commerce strateeg. Coen heeft zichzelf de laatste 12 jaar al doende alle kneepjes van het vak aangeleerd en links en rechts bedrijven gelanceerd en opgeschaald. Hij weet gewoon wat werkt.

Code E-Commerce Growth
Coen Fredriks | E-Commerce Strategist Code

Volg onze vijf stappen naar groei:

1. Analyseren. We lichten de huidige prestaties van je store door om te kijken waar er ruimte voor verbetering is.

2. Brainstormen. Samen met jou bedenken we een lange lijst met mogelijke optimalisaties.

3. Prioriteiten stellen. We geven al die ideeën punten, maken een shortlist, en dan een plan van aanpak. Hint: Klaviyo e-mail marketing gaat er waarschijnlijk op staan.

4. Implementeren.Door met het echte werk! Implementeren, de resultaten analyseren, aanpassen, weer analyseren, blijven tweaken en finetunen totdat we jouw doel hebben bereikt (of een plafond).

5. Herhalen. Klaar? Tijd om terug te gaan naar de lange lijst met ideeën, een nieuwe shortlist te maken en daarmee aan de slag te gaan.

Interesse? Boek een groeisessie met Code

Heb jij serieuze groeiplannen met je merk? Dan ben je altijd welkom om een meeting met ons te boeken en te bespreken wat Code voor je kan doen. We helpen je graag aan mooie cijfers!

Neem contact op voor een groeisessie

Ben je serieus over e-commerce groei?