MGARRIX_logo2-1

Martin Garrix lanceert nieuwe merchandise in stijl

Als één van de populairste DJ’s van de wereld heeft Martin Garrix een enorme fanbase. Zodra hij nieuwe merchandise lanceert stromen de weborders binnen. Om zeker te zijn van een vlekkeloze gebruikerservaring wordt een dergelijke launch grondig voorbereid door zijn team.

 

KLANT

Martin Garrix

INDUSTRIE

Lifestyle, Fashion

TECHNOLOGIE

Shopify webshops

DIENST

Webshop migration
210719_martingarrix_s_highlight1

Services die we hebben geleverd

Replatforming

Store building

Acceleration & Growth

Nieuwe merch

Nieuwe site

Voor de laatste Martin Garrix collecties kleding en accessoires werd Code gevraagd de website in een compleet nieuw jasje te steken, inclusief visual design. Het Martin Garrix team gebruikte Shopify al voor de bestaande website, maar vertrouwde het ons toe om het platform nog beter te laten presteren voor de nieuwe site. We waren natuurlijk zeer vereerd!

210719_martingarrix_s_webpage

Maximale stijl
Maximale flexibiliteit

Het Martin Garrix team wilde een nieuwe stijl die klopte met hun frisse ideeën, en die paste bij de producten in de webshop. Omdat we nou eenmaal Code zijn leverden we ook een verbeterde, gebruiksvriendelijke Shopify set-up waarmee de site maximale flexibiliteit kreeg. Project manager Bianca legt uit: “Omdat een artiestenwebsite zichzelf vaak opnieuw moet uitvinden, vonden we dit een essentiële toevoeging! Toen we het lieten zien was het Martin Garrix team aangenaam verrast hoe makkelijk het was om de look & feel van de site aan te passen.”

Tijdens de launch hielden we een oogje in het zeil omdat er veel bestellingen verwacht werden. Gelukkig waren er maar een paar laatste aanpassingen nodig, en sindsdien loopt de shop soepeltjes. Binnenkort voegt Code weer wat nieuwe features toe. Zo is onze Visual Designer Natasa bezig met een nieuwe ‘About’-pagina: houd de site in de gaten voor het resultaat!

Martin Garrix website in Shopify
Martin Garrix website in Shopify
Martin Garrix website in Shopify

Heb jij een uitdaging voor ons?