Case: Filling Pieces op Shopify Plys

Custom fulfilment connector voor Filling Pieces

Die waren in 2009 nauwelijks te vinden. Dus besloot architectuurstudent Guillaume Philibert ze zelf te ontwerpen. De rest is geschiedenis: zijn Amsterdamse merk Filling Pieces is een toonaangevende speler geworden. Onlangs voegde het merk weer een heel nieuw hoofdstuk toe aan hun succesverhaal. Sinds de zomer van 2018 verkoopt Filling Pieces niet alleen sneakers, maar ook een razend populaire ready-to-wear collectie.

KLANT

Filling Pieces

INDUSTRIE

Lifestyle, Fashion

TECHNOLOGIE

Apps & Integrations

DIENST

Webshop Migration
Case: Filling Pieces op Shopify Plus

Services die we hebben geleverd

Responsive design

Store building

Product navigation

Een nieuw product vier je met een
compleet vernieuwde webshop op maat

Onze samenwerking met Filling Pieces dateert van begin 2018, toen ze Code benaderden om een koppeling tussen hun Shopify webshop en hun warehouse te bouwen. Dat beviel zo goed (Filling Pieces vertelt onderaan de pagina waarom), dat ze ons snel wisten te vinden voor een volgende uitdaging.

In 2018 besloot Filling Pieces naast sneakers ook een collectie high-end, ready-to-wear kleding uit te brengen. Om die nieuwe tak van sport te vieren vroegen ze ons een compleet nieuwe website te bouwen. Vanwege het grote ordervolume werd dat een Shopify Plus webshop, met extra functionaliteit.

Elk zichzelf respecterend design merk heeft natuurlijk hoge standaarden qua ontwerp, dus leverden ze een custom design aan dat wij verder gedetailleerd en ingevuld hebben.

Daarmee houdt het echter niet op voor Filling Pieces! Onze Coders zijn onder de indruk van de professionaliteit van dit merk: ze zitten nooit stil qua acties, sales en het up-to-date en spannend houden van hun website. Zo wordt de halfjaarlijkse sale ingeluid met een aftelperiode: dan is de hele Filling Pieces webshop tijdelijk gesloten, totdat het verkoopgeweld losbarst en de in prijs verlaagde artikelen in een mum van tijd compleet uitverkocht zijn. Mooi om te zien!

Case: Filling Pieces op Shopify Plus

De koppeling met Promese

Filling Pieces kwam begin 2018 bij ons met de vraag of we hun Shopify webshop konden koppelen aan hun Nederlandse fulfilment partner Promese. Met zo'n groot ordervolume als dat van Filling Pieces is het cruciaal om de foutmarge zo laag mogelijk te houden. Lukt dat niet, dan levert dat Filling Pieces heel veel extra werk en uiteindelijk ontevreden klanten op.

Een mooie uitdaging voor ons! Uiteindelijk hebben we het zo opgezet dat de koppeling alles dubbel checkt, ook 's nachts. Daarmee hebben we een foutmarge bereikt van 1 op 1.000.

Case: Filling Pieces op Shopify Plus
Case: Filling Pieces op Shopify Plus
Case: Filling Pieces op Shopify Plus

Hulp nodig met Shopify Plus? Bij ons zit je goed!