Klaviyo

E-mail Marketing Inspiratieboek voor E-Commerce door Linda Bleijenberg

Yes, het moment is daar: het E-mail Marketing Inspiratieboek van Code is nu beschikbaar om te downloaden. Dit e-book is een praktische gids om je omzet uit Email Marketing te laten groeien en je e-commerce merk naar het volgende niveau te tillen.

Geen tijd te verliezen, download het e-book en ga ermee aan de slag!

 

Download Email Marketing Inspiratieboek

Midge - Our Head Klaviyo

Wat je kunt verwachten van dit e-book

Bij Code geloven we enorm in automated e-mail marketing. Waarom? Het is een van de meest effectieve tools die je als e-commerce merk in kunt zetten.

En niet alleen in theorie: bij Code zien we dagelijks wat e-mail kan doen voor de webshops van onze klanten, en dat is in één woord schitterend. Onze core business als agency is het bouwen en opschalen van Shopify webshops, en voor dat laatste zweren we bij e-mail marketing.

E-commerce merken halen gemiddeld zo’n 25% van hun omzet uit e-mail marketing. Bij Code hebben we een flink aantal klanten die het nog veel beter doen, met tot wel 50% van hun omzet afkomstig uit email marketing.

Hoe bereiken we dat voor onze klanten? Dat is precies wat we met jou gaan delen in dit e-book.

  • 5 email flows die elke zichzelf respecterende webshop moet hebben
  • 5 inspirerende flows die je kunt afstemmen op jouw eigen business

Dus als je op zoek bent naar een succesvolle e-mail strategie voor jouw merk, zoek niet verder! Door het hele boek vind je bovendien heel veel voorbeelden van onze eigen klanten zoals O'Neill, Veloretti, Eline Rosina, Sneakin en Fascino Coffee.

Linda Bleijenberg
Geschreven door

Linda Bleijenberg

Code schrijft met gemak 100 regels code per dag, maar bloggen laten we graag aan onze copywriter Linda over. Ze woont om de hoek in Delft en wil ook kunnen toveren met code als ze later groot is. Tot die tijd interviewt ze onze experts en deelt ze de meest interessante inzichten over Shopify en E-Commerce op onze blog.

Terug naar insights overzicht