Bekijk website

klein tubetje...

grote deo-revolutie

Een huis-, tuin- en keukenproduct opnieuw uitvinden: dat is een prestatie! Nuud deed het met deodorant. Vervang het traditionele ingredient aluminium door microzilver, en je krijgt een deo die veel langer en beter werkt, waar je dus veel minder van nodig hebt, die dus veel aardiger is voor het milieu! 

Site image widget

migreren voor groei

van WooCommerce naar Shopify

Bij de launch in 2017 draaide de webshop van Nuud nog op Wordpress en WooCommerce. Binnen een paar maanden groeide de start-up uit dat te krappe jasje, en begonnen ze uit te kijken naar iets dat beter bij hun ambities paste. 

Iets zoals wat fietsenwebshop Veloretti had, bijvoorbeeld. Veloretti had Shopify, en CODE. Dat leek Nuud ook een prima combinatie! 

Zomer 2018 hebben we hun deo-webshop overgezet naar Shopify, inclusief custom theme, een mooie ingrediëntencaroussel, en een serie apps die we elke webshop aanraden: hier staan ze op een rijtje. Daarna hebben we nog flink gesleuteld aan een koppeling met Nuud's fulfilment partner Nic.Oud: duurde even, maar na vier maanden kon de webshop live!  

Ook ambities voor je gamechanging product?

Jazeker wel!