Code

Code in Emerce100: Beste e-commerce agencies van Nederland door Syra Vlaanderen

Met een beoordeling van 5,5 sterren is Code in 2023 bovenaan de categorie E-Commerce binnengekomen in de Emerce100: de ranglijst met de beste digital agencies van Nederland.

Yellow emerce100 tangram

5,5 sterren in Emerce100

Elk jaar voert onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van Emerce een imago-onderzoek uit waarin beslissers uit de digitale wereld bureaus en leveranciers beoordelen op hun prestaties. Het doel van de Emerce100 ranglijst is om bedrijven te begeleiden bij het kiezen van hun digital agencies en leveranciers. 

Code is in de categorie voor beste e-commerce bureaus beoordeeld met 5,5 sterren. Respondenten beoordelen bureaus op kennis, prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Andere agencies die een plek in de ranglijst voor beste e-commerce agencies hebben verdiend zijn onder meer Inventus Online, Build in Amsterdam, Yellowgrape, Happy Horizon, Bluebird Day, DEPT en Valantic.

De Emerce100 beoordeeld ook leveranciers in categorieën zoals verzendsoftware, PIM software, Marketplace integrators en E-Commerce Software. We zijn blij om te zien dat gewaardeerde partners zoals ShopifySendcloud
Akeneo, ChannelEngine, Mollie en Active Ants tot de top van hun categorie behoren. 

Bekijk de Emerce100

Code is goed in code. En Shopify.

Code spreekt al meer dan 15 jaar vloeiend code. Ruim 5 jaar geleden besloten we 100% te gaan focussen op e-commerce. Al snel werden we de allereerste officiële Shopify Plus en Klaviyo Elite partner van Nederland en inmiddels is Code een bekende naam in de e-commerce industrie.

Wij helpen ambitieuze merken zoals Rosefield, Stoov, 10DAYS, By-bar, Osaka, Mastertools, TI SENTO - Milano bij het lanceren en optimaliseren van hun e-commmerce. 

Benieuwd naar onze geschiedenis? In dit blog nemen onze co-founders Bob en Wouter je mee in de afgelopen 5 jaar.