Nuud logo black

Klein tubetje, grote deo-revolutie

Een huis-, tuin- en keukenproduct opnieuw uitvinden: dat is een prestatie! Nuud deed het met deodorant. Vervang het traditionele ingrediënt aluminium door microzilver, en je krijgt een deo die veel langer en beter werkt, waar je veel minder nodig hebt en die veel aardiger is voor het milieu! Nuud kiest Shopify Plus om de markt te veroveren.

KLANT

NUUD

INDUSTRIE

Lifestyle, Beauty

TECHNOLOGIE

Shopify plus webshops

DIENST

Webshop migration
Shopify Plus webshop voor Nuud | Code

Services die we hebben geleverd

Migreren voor groei

Van WooCommerce naar Shopify Plus

Bij de launch in 2017 draaide de webshop van Nuud nog op Wordpress en WooCommerce. Binnen een paar maanden groeide de start-up uit dat te krappe jasje, en begonnen ze uit te kijken naar iets dat beter bij hun ambities paste. 

NUUD Shopify homepagina | Code

Iets zoals wat fietsenwebshop Veloretti had, bijvoorbeeld. Veloretti had Shopify, en Code als Shopify partner. Dat leek Nuud ook een goede combinatie! 

In de zomer van 2018 hebben we hun deo-webshop overgezet naar Shopify Plus, inclusief custom theme, een mooie ingrediëntencaroussel en een serie apps die we elke webshop aanraden. Daarna hebben we nog flink gesleuteld aan een koppeling met Nuud's fulfilment partner Nic.Oud: duurde even, maar na vier maanden kon de webshop live!  

 
NUUD deodorant | Code

Ook ambities voor je gamechanging product?