Vacatures

Werken bij CODE?

CODE is een technisch georiënteerd internetbureau. Wij verzorgen het programmeerwerk van mooie, innovatieve en uitdagende online projecten en zijn altijd op zoek naar talent.

All-round frontend developer

32 tot 40 uur

Ter versterking van ons frontend team zijn wij per direct op zoek naar een junior/medior all-round frontend developer die graag in teamverband uitdagende projecten realiseert.

Over CODE

CODE is goed in code. Wij doen het programmeerwerk van mooie, innovatieve en uitdagende online projecten en vinden goede oplossingen voor de technische uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen. CODE streeft ernaar de beste te zijn in een tweetal frameworks: Laravel voor applicaties en websites en Shopify voor webshops. Het ontwerp laten we over aan een aantal uitstekende ontwerpbureaus waar we graag en veelvuldig mee samenwerken.

Wie we zoeken

Wij zoeken op korte termijn versterking van ons frontend team.

Vind je het leuk en uitdagend om in de snelle wereld van E-commerce ontwikkelingen mee te draaien met ons frontend team bij CODE?

Wij draaien succesvolle projecten voor zeer succesvolle klanten, een groot deel van dit succes komt door de juiste presentatie van de producten en diensten die onze klanten aanbieden.

Projecten duren van enkele weken tot enkele maanden: Er is heel veel afwisseling.

We vragen van jou een zeer secure werkwijze, je bent perfectionistisch en oog voor detail. Naast een up-to-date frontender heb je affiniteit met design en wellicht ooit eens wat PHP aangeraakt.

Kom je (net) van het CMD of heb je ervaring bij een bureau (minimaal 1 jaar) dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat we bieden

Naast een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden en de kans om een (nog) betere frontender te worden, bieden we vooral een fijne werkplek. Bij CODE nemen we ons werk serieus, maar onze gezelligheid ook. Ons team is een gevarieerde club 'social nerds' met weinig managementlagen. De lijntjes zijn kort en we werken veel samen aan producten. Tussendoor genieten we dagelijks van een gezonde, verse lunch van de Buurtboer (op vrijdagen mogen we wel eens zondigen met hamburgers), en gaan af en toe samen borrelen. Dat alles op een toplocatie: een lichte, open kantoorruimte in een villa aan de rand van het centrum van Delft, pal naast een mooi park.

Solliciteren

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur ons je CV en de links naar een aantal door jou gerealiseerde projecten, en wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking. Je sollicitatie mag naar info@code.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je hier terecht.

Ervaren PHP developer(s)

32 tot 40 uur

Ter versterking van ons PHP backend development team zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP developer(s) die graag in teamverband uitdagende projecten realiseert.

Over CODE

CODE is goed in code. Wij doen het programmeerwerk van mooie, innovatieve en uitdagende online projecten en vinden goede oplossingen voor de technische uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen. CODE streeft ernaar de beste te zijn in een tweetal frameworks: Laravel voor applicaties en websites en Shopify (Plus) voor webshops. Het ontwerp laten we over aan een aantal uitstekende ontwerpbureaus waar we graag en veelvuldig mee samenwerken.

Wie we zoeken

Voor onze snelle en interessante backend projecten (looptijd van 1 tot 3 maanden) zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf herkent in deze omschrijving:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (of aantoonbaar vergelijkbaar werk -en denkniveau)
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP
  • Je schrijft onderhoudsvriendelijke code waar je trots op bent
  • Kennis van Laravel is een pré
  • Je bent sociaal sterk, een echte teamplayer
  • Je bent pro-actief en oplossingsgericht
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat we bieden

Naast een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden en de kans om een (nog) betere programmeur te worden, bieden we vooral een fijne werkplek. Bij CODE nemen we ons werk serieus, maar onze gezelligheid ook. Ons team is een gevarieerde club 'social nerds' met weinig managementlagen. De lijntjes zijn kort en we werken veel samen aan producten. Tussendoor genieten we dagelijks van een gezonde, verse lunch (op vrijdagen mogen we wel eens zondigen met hamburgers), en gaan we samen borrelen.

Dat alles op een toplocatie: een lichte, open kantoorruimte in een klassieke villa aan de rand van het centrum van Delft, pal naast een mooi park.

Solliciteren

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur ons je CV en de links naar een aantal door jou gerealiseerde projecten, en wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking. Je sollicitatie mag naar info@code.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je hier terecht.

(gaarne geen acquisitie op deze vacature)