Bekijk website

offline and online

Dutch Design

Vanilia ontwerpt en produceert functionele, moderne kleding met een luxe toets, voor de 21e-eeuwse vrouw. De kleding wordt zowel online als offline verkocht, in een serie prachtige boutique winkels. De herkenbare stijl van het merk, bekend om het innovatieve gebruik van stoffen, oogst al jaren waardering in Nederland en daarbuiten. Vanilia is één van de weinige modemerken die een flink deel van de eigen supply chain bezit, inclusief een fabriek in Cappadocië, Turkije.

Window image widget

van valse start naar

soepel lopende webshop

Toen Vanilia bij ons aanklopte, hadden ze recent een vernieuwde webshop gelanceerd die op Shopify draaide. Maar die webshop liep niet direct soepel. Hij wankelde en struikelde meer, dankzij een paar flinke bugs. Dat was precies de opdracht aan CODE: help ons van de bugs af!

We besloten de hele webshop opnieuw te bouwen, om hem een solide basis en een frisse start te geven. Omdat Vanilia bekendstaat om hun coole, cleane graphics, gaven ze ons een ontwerp dat wij heel precies hebben vertaald naar een custom storefront. En omdat een buggy webshop de nachtmerrie is van iedere online retailer, hebben we maar een beetje haast gemaakt: de nieuwe website stond live binnen 4 weken!

Site image widget

Ook klaar met bugs? Wij laten je shop weer soepel lopen!

Lees meer