Naar project

het doel

Optimaliseren van processen en omzet verhogen

NYDJ ontwerpt en produceert broeken. Met meer dan 2000 directe retailers is NYDJ een groot leverancier. CODE heeft ervoor gezorgd dat NYDJ zijn B2B verkoop online kon brengen mbv. een op maat ontwikkelde B2B webshop. CODE heeft ook ervoor gezorgd dat de informatiestromen inzichtelijker werden.
Om de informatiestromen van NYDJ inzichtelijker te maken heeft CODE verschillende platformen ontwikkeld die samenwerken. NYDJ werkt ook met een eigen back-office systeem waar CODE de koppeling en synchronisatie HUB ook voor heeft geschreven.

NYDJ

Never out of stock

Automatisch aanvullen van verkochte producten met EDI koppeling

Samen met NYDJ heeft CODE een systeem ontwikkelt waarmee de klanten van NYDJ nooit meer zonder voorraad komen te zitten. Iedere verkoop wordt geregistreerd en dagelijks via een EDI bericht doorgestuurd naar een, door CODE ontwikkelt, systeem. Iedere dag, iedere week wordt er automatisch een re-order geplaatst met de verkochte producten.
De klant hoeft hierdoor niet steeds opnieuw producten te bestellen in de shop, deze worden direct bij NYDJ besteld. De klant hoeft zich daardoor geen zorgen meer te maken over de bestelling.

Wil je je klanten nooit meer "uitverkocht" laten verkopen?

Neem contact op