Geef mij maar een wijntje

briefing

Bouw een aantrekkelijke webshop met een eigen unieke stijl

DareWines is een groep enthousiaste wijn & spijs specialisten met een grenzeloze passie. De combinatie van top sommeliers en wijn experts levert een unieke expertise op in de wereld van wijn en spijs en wijn en gastvrijheid. Samen met de ontwerpers van Nine Creative Agency hebben we een shop ontwikkeld die past bij hun unieke stijl.

Services

 • Shopify setup
 • Gepersonaliseerd thema
 • Importeren van producten
 • SEO & SEA

Deliverables

 • Shopify
 • Liquid
 • HTML/CSS
 • Facebook
 • Google Adwords

Technieken

 • Shopify webshop
 • Facebook Advertentie Campagne
 • Google Adwords Campagne
Darewines Shopify
Darewines Shopify

Dankzij jaren van ervaring op het hoogste niveau weten ze bij DareWines beter dan menig ander hoe belangrijk service en gastvrijheid zijn. Hun 'ster sommeliers' zijn diverse malen onderscheiden met internationaal erkende awards, waaronder "Meest getalenteerde sommelier van Nederland" en "Beste gastheer van Europa". Hun specialiteit is om kennis en ervaring over te dragen op een manier die begrijpelijk is voor iedereen. Ze importeren kwaliteitswijnen van over de hele wereld, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding, veelzijdigheid en drinkbaarheid belangrijke criteria zijn. DareWines is de juiste partner op het gebied van wijn, met hun onderscheidende Sommelier Selected Wines.

Samen met DareWines heeft CODE het stijlvolle theme Mobilia gekozen voor de Shopify webshop. In de huisstijl, gemaakt door ontwerp partner Nine Creative Agency, was erg mooi materiaal beschikbaar dat we konden gebruiken. Dit maakte het voor ons eenvoudig om de juiste toonzetting te vinden en de website een eigen gezicht te geven.

Bij projecten die op een standaardthema gebaseerd zijn gaat CODE meestal voor snelheid. We stellen de winkel in, doen wat kleine aanpassingen aan de lay-out zoals het logo, kleuren en lettertypen, en voegen wat producten toe. Dat geeft de klant al snel een goed idee hoe de shop eruit gaat zien. Daarnaast is het een mooie startpunt om te zien welke verdere ontwikkelingen nog nodig zijn om de shop te verbeteren.

We hebben DareWines geholpen met het importeren van de producten, het vullen met content, en de verdere installatie van de shop. Samen hebben we gekeken naar de juiste presentatie van de verschillende wijnen in combinatie met hun herkomst

Een winkel online zetten is maar een klein deel van het proces. Vooral bij beginnende shops is adverteren een belangrijk onderdeel van het geheel om bezoekers (en sales) te genereren. CODE heeft DareWines geholpen met een online advertising strategie, om succesvol een succes te worden in de competitieve wereld van eten en drinken.

Wijn gemaakt tot in perfectie

DareWines biedt, naast een selectie door top sommeliers uitgezochte wijnen, ook proeverijen en masterclasses aan. Als aanvulling op het verkopen van wijn verstrekt DareWines op de website ook veel informatie over de wijnen en wijnproducenten.

CODE is een uitstekende partner voor DareWines voor de ontwikkeling van onze website.

Lisette Bruins, DareWines

Wil je ook een lekker drankje?

Kom in contact