Bekijk website

be unexpected or simple,

never regular

Het Nederlandse merk 10Days is in 2007 opgericht door twee vriendinnen met dezelfde kledingsmaak. Ze hielden van stijlvol comfort en een gevoel van vrijheid, maar konden in het bestaande aanbod weinig vinden dat daarbij aansloot. Tien jaar later gooit hun eigen tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collectie ook internationaal hoge ogen.

Site image widget

Je hele bedrijf

integreren met Shopify? Dat kan!

De recente beslissing om zich nog meer op het buitenland te richten inspireerde 10DAYS om de bedrijfsvoering weer eens onder de loep te nemen. Waar kan het efficiënter? Het antwoord was snel gevonden: er was veel winst te behalen door de IT te stroomlijnen, op zo'n manier dat alle systemen met elkaar konden praten.

Daarbij bleek een nieuw platform geen overbodige luxe. 10DAYS koos voor Shopify, en wij van CODE hadden de eer om de nieuwe webshop te bouwen. Vanwege onze track record op dat vlak mochten we ook meteen aan de slag om de nieuwe Shopify webshop naadloos te integreren met o.a. ACA Fashion Software, en de ERP software die 10DAYS al gebruikte. Inmiddels is zo ongeveer het hele bedrijf aangesloten op Shopify! Dat is nog eens stroomlijnen ;)

Ook op grafisch gebied konden we ons hart ophalen. Het strakke design voor de webshop, aangeleverd door SAMT Agency, had wat mooie uitdagingen qua frontend vormgeving. Zo zorgde SAMT's ontwerp voor de productpagina's ervoor dat we flink de grenzen van de standaard Shopify layout konden oprekken. Ook op de blog pagina's zijn we supertrots: zo fancy zie je ze niet vaak in Shopify winkels! 

Site image widget

Ook iets aansluiten op Shopify?

Doen we voor je!