Wij houden van uitdagingen

Werk waar we trots op zijn

Trots kunnen zijn op ieder project, dat is waar we bij CODE elke dag weer voor gaan. Voor ieder project voegen we net even dat beetje extra toe en dat is te merken in het eindresultaat. Neem een kijkje tussen onze mooie projecten die wij tot nu toe hebben mogen doen.

In korte tijd een hele webshop overzetten van Magento naar Shopify: die uitdaging nam CODE graag aan. De Amerikaanse bloembollenwebshop van DutchGrown is klaar voor het komende seizoen!

De klok begon te tikken voor deze horloge-webshop... moesten ze bij Magento blijven of overstappen? CODE hielp hen de complete winkel te migreren naar Shopify.

Darewines is een groep enthousiaste wijn en spijs specialisten met een grenzeloze passie. De combinatie van top sommeliers en wijn experts vorm samen een unieke expertise in de wereld van wijn en spijs en wijn en gastvrijheid. Samen met de ontwerpers van Nine Creative Agency hebben we een shop ontwikkeld die past bij hun unieke stijl.

Darewines

En er is nog veel meer

Van complexe websites tot sterke eCommerce winkels tot bedrijfsapplicaties op maat. Neem een kijkje in enkele voorbeelden.

Klaar om uw volgende project aan de buitenwereld te tonen?

Wij kunnen het waarmaken