Wij houden van uitdagingen

Werk waar we trots op zijn

Trots kunnen zijn op iedere webshop die we opleveren, dat is waar we bij CODE voor gaan. We voegen bij elk project net even dat beetje extra toe, en dat is te merken in het eindresultaat. Kijk gerust eens rond voor een indruk!

Het was de hoogste tijd voor Rosefield Watches om de volgende stap te zetten. Een overstap van Magento 1.9 naar Shopify plus, zodat de focus op internationale groei kan liggen in plaats van op IT.

Voor 10DAYS was het glashelder: internationaal groeien gaat pas echt soepel als je al je bedrijfs software integreert met Shopify. En dat allemaal terwijl je webshop er superstylish uitziet, uiteraard ;)

Zelf bouwen, of toch Shopify? Na twee jaar ontwikkelen besloot URBANARA alsnog voor Shopify te gaan. Binnen 12 weken stond hun nieuwe webshop live, en is hun business getransformeerd!

Veloretti gaf ons 3,5 week om hun hippe online fietsenwinkel te verhuizen van Magento naar Shopify. Dat lukte, compleet met een geoptimaliseerde Bike Configurator!

Josephine & Co

Josephine & Co

Karma punten verzamelen. Josephine & Co is een Nederlands modemerk dat al sinds 1994 actief is. Ze zijn altijd opzoek naar de hoogst haalbare kwaliteit. In elke stap van de keten, niet doof voor de wereldwijde vraag naar duurzaamheid. Zijn zij altijd opzoek naar de beste duurzame optie die aan hun kwaliteitsniveau en modegevoel voldoen.

Klaar om jouw webshop aan de buitenwereld te tonen?

Wij maken het waar