Koppeling of uitbreiding?

Verrijk je Shopify webshop met maatwerk CODE

Met een keuze voor Shopify als e-commerce oplossing heb je een goede basis om snel te starten met verkopen. De kracht van Shopify zit in deze simpele basis, maar biedt daarnaast tal van mogelijkheden om dit uit te breiden met maatwerk. Hier weten wij wel raad mee: we koppelen webshops aan externe applicaties of bouwen extra functionaliteit voor in de webshop zelf.

Eerst hulp nodig bij het inrichten van je Shopify webwinkel?

Wij helpen je graag!

Je webshop koppelen

Shopify biedt ruime mogelijkheden om een connectie tot stand te brengen met andere applicaties, en hierdoor gegevens uit te wisselen. Dit is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het koppelen van externe systemen aan Shopify. Denk bijvoorbeeld aan deze drie opties:

Producten

Of het nu gaat om productinformatie, prijzen of voorraad: allerlei productgegevens kunnen uit Shopify worden gehaald of teruggestuurd. Houd je bijvoorbeeld je voorraad bij in een extern systeem? Met een goede koppeling kun je dit synchroniseren met Shopify, zodat je voorraadregistratie altijd up-to-date is. Nieuwe leveringen of verkopen buiten de webshop om worden probleemloos verwerkt.

Bestellingen

Synchroniseer je bestellingen vanuit Shopify naar ERP-software, of bijvoorbeeld naar een partij die de bestelling uitvoert en verzendt. Via onze koppeling wordt Shopify bijgewerkt met de track & trace code, zodat de klant de bestelling kan volgen.

Klanten

Houd klanten up-to-date in zowel je CRM als Shopify. Laat bijvoorbeeld nieuwe klanten automatisch toevoegen in je B2B-webshop, waarna ze een uitnodigingsmail krijgen om een account aan te maken. Wijzigen ze hun gegevens? Onze koppeling voert het meteen door in je CRM.

Klaar voor de koppeling van je dromen?

Start een project