gecompliceerde websites

Je gaat het verschil merken met onze websites

Heb je een mooie uitdaging voor ons? Wij houden ervan om moeilijke dingen eenvoudig te maken. Van het verbinden van het web via API's, tot het echt tot leven brengen van je content. We bouwen websites op maat die in al je behoeften voorzien, met gebruik van de laatste technologie.

Nee is nooit het antwoord. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Samen met jou zoeken wij de oplossing die het beste aansluit bij je wensen!

Nette robuuste code

CODE schrijft code. Niet zomaar code, maar code zoals CODE vindt dat code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachine-vriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk. Zo werken we van complex vraagstuk naar een helder, gebruiksvriendelijk resultaat.

Overzichtelijk CMS

Voor onze software maakt CODE gebruik van het XMS platform. De X staat voor eXtendable, waarbij de 'MS' staat voor Management System. De afgelopen 10 jaar hebben we voortdurend gewerkt aan de verdere optimalisatie en verbetering van ons XMS platform dat is gericht op flexibiliteit en user experience.

Op elk apparaat

Of het nu op een 30" groot scherm is, een tablet of een smartphone. Onze websites worden standaard responsive opgeleverd wat inhoud dat deze op ieder apparaat het gewenste resultaat geeft.

Ontworpen voor SEO
"Snel gevonden worden op Google", dat is 1 van de meest gehoorde punten als klanten bij ons komen. Dan is het heel belangrijk dat de site snel is. Zoekmachines zoals Google hebben een heel ingewikkeld algoritme om sites te rangschikken. Eén van de belangrijkste aspecten is snelheid.

Onderhoud
Uiteraard zorgen we ook voor de juiste nazorg voor je website. Het ervoor zorgen dat de website up-to-date blijft met de laatste beveiligingsupdates is erg belangrijk. Hackers zitten immers niet stil. Als we een opdracht binnen krijgen dan zal dit altijd onderdeel zijn van de opdracht. We willen niet dat je na 2 jaar al weer een nieuwe site nodig hebt.

Een aantal voorbeelden zien?

Bekijk deze fantastische voorbeelden van onze gecompliceerde websites

First don't follow!

Wijzig uw website voor altijd