complexe websites

Je gaat het verschil merken met onze websites

Heb je een mooie uitdaging voor ons? Wij houden ervan om moeilijke dingen eenvoudig te maken. Van het verbinden van het web via API's, tot het echt tot leven brengen van je content. We bouwen websites op maat die in al je behoeften voorzien, met gebruik van de laatste technologie.

Nee is nooit het antwoord. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Samen met jou zoeken wij de oplossing die het beste aansluit bij je wensen!

Strakke, robuuste code

CODE schrijft code. Niet zomaar code, maar code zoals CODE vindt dat code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachine-vriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk. Zo werken we van complex vraagstuk naar een helder, gebruiksvriendelijk resultaat.

Overzichtelijk CMS

Voor onze software maakt CODE gebruik van een eigen XMS (eXtendable Management System) platform. De afgelopen 10 jaar hebben we voortdurend gewerkt aan de verdere optimalisatie en verbetering van ons XMS platform, dat is gericht op flexibiliteit en user experience.

Op elk apparaat

Of het nu op een 30" groot scherm is, een tablet of een smartphone, onze websites worden standaard responsive opgeleverd. Dit betekent dat ze op ieder apparaat het gewenste resultaat geven.

Ontworpen voor SEO
"Snel gevonden worden op Google", dat is een van de meest gehoorde wensen als klanten bij ons komen. Om dit te bereiken moet je site snel zijn. Zoekmachines zoals Google hebben een ingewikkeld algoritme om sites te rangschikken, en snelheid is één van de belangrijkste aspecten.

Onderhoud
Uiteraard geven we de juiste nazorg als je website gelanceerd is. We vinden het belangrijk dat de website up-to-date blijft met de laatste beveiligingsupdates. Hackers zitten immers niet stil. Als we een project opleveren dan zit dit er altijd bij in. We willen niet dat je na twee jaar alweer een nieuwe site nodig hebt.

Een aantal voorbeelden zien?

Bekijk deze fantastische voorbeelden van onze gecompliceerde websites

First don't follow!

Wijzig uw website voor altijd