bedrijfsapplicaties op maat

Toonaangevende tools die workflows vergemakkelijken

Veel bedrijven komen er bij standaardpakketten van bedrijfsapplicaties al snel achter dat ze niet geheel stroomlijnen met hun wensen. Dat is precies het type uitdaging waar wij op in spelen met onze op maat gemaakte software.

Ons paradepaardje: CODE XMS

Het CODE XMS is een uniek, zelf ontwikkelt, content management systeem (CMS). Deze is uniek voor een reden: hij is volledig op maat aanpasbaar. Standaard maken we al jouw data op een overzichtelijke manier inzichtelijk en voegen naar wens extra functionaliteit toe. Of het nu gaat om extra pagina's, grafieken of exports: niets is onmogelijk.

Site image widget

Volledig op maat

Bij projecten met specifieke ontwerpeisen gaan we nog verder: een volledig op maat gemaakte applicatie. Van de grond af opgebouwd realiseren we de meest complexe uitdagingen.

Concept tot livegang

In alle fasen van het project denken we mee om uiteindelijk de best passende oplossing te realiseren. We geven advies in de conceptfase, ontwerpen een effectief interactie-ontwerp en ontwikkelen de benodigde features met de laatste technische hoogstandjes.

Eindeloze mogelijkheden

Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren hebben we al bediend met passende software. Van het verwerken van royalties uit Spotify tot het analyseren van de duurzaamheid van een sneaker en het verwerken van returns in een B2B webshop: wij bouwen de tools die je nodig hebt.

nog niet overtuigd?

Deze klanten maken al gebruik van onze op maat gemaakte applicaties

Wij kunnen u helpen uw zakelijke prestaties te verbeteren

Start een project