bedrijfsapplicaties op maat

Toonaangevende tools die zich aan jouw workflow aanpassen

Veel bedrijven realiseren zich dat standaard bedrijfsapplicaties niet goed zijn afgestemd op hun wensen. Ze sturen en belemmeren. Zou software niet moeten volgen en faciliteren? CODE vindt van wel. Wij gaan de uitdaging graag aan met onze software op maat.

Ons paradepaardje: CODE XMS

Het CODE XMS is een uniek, volledig aanpasbaar content management systeem (CMS) ontwikkeld door CODE. Standaard maken we al jouw data op een toegankelijke manier inzichtelijk, en voegen naar wens extra functionaliteit toe. Of het nu gaat om extra pagina's, grafieken of exports: niets is onmogelijk.

CODE XMS

Volledig op maat

Bij projecten met specifieke ontwerpeisen gaan we nog verder: een volledig op maat gemaakte applicatie. Beginnend bij nul vinden we oplossingen voor de meest complexe uitdagingen.

Van concept tot lancering

We denken graag mee in alle fasen van het project, om uiteindelijk de best passende oplossing te realiseren. We geven advies in de conceptfase, maken een effectief interactie-ontwerp en ontwikkelen alle benodigde features met behulp van de laatste technische hoogstandjes.

Eindeloze mogelijkheden

Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren maken al gebruik van onze software op maat. Of het nu gaat om het verwerken van Spotify royalties, het analyseren van de duurzaamheid van een sneaker, of het verwerken van returns in een B2B webshop: wij bouwen de digitale tools die je nodig hebt.

nog niet overtuigd?

Deze klanten maken al gebruik van onze op maat gemaakte applicaties

Wij kunnen u helpen uw zakelijke prestaties te verbeteren

Start een project