wat kunnen we voor je betekenen?

Dit vinden wij geweldig om te doen

Ervaar de kracht van Shopify! Gebruikmakend van deze ‘software as a service’ (SaaS) oplossing ontwikkelen we jouw webwinkel, faciliteren we contentmigratie, helpen we met SEA en bouwen we aanvullende apps om je winkel te integreren met externe applicaties. Wij streven naar optimale conversie en ontwikkelen jouw shop voor groei.

Is jouw Shopify webshop toe aan een volgende level? Of kan je huidige webshop platform de exploderende groeicijfers niet meer bijbenen? Dan wordt het tijd voor een volgende stap! Als één van de weinige Shopify Plus experts in de EU kan CODE je webshop klaarstomen voor duurzame groei. The sky is the limit!

Je Shopify webwinkel naadloos koppelen aan een ERP, een e-fulfilment partij of andere systemen? Dan ben je bij CODE aan het juiste adres. Het ontwikkelen van zulke betrouwbare integraties is waar wij in excelleren. Ook voor andere maatwerk functionaliteit binnen Shopify draaien we onze hand niet om. Laat CODE het maximale uit je Shopify account halen!

CODE is een hele goede partner: Ze luisteren naar de klant, hebben veel expertise en zijn een geweldig team om mee te werken.

Eleonoor Jap Sam, Jap Sam Books

Wat kunnen we voor jou doen?

Start een project