wat kunnen we voor je betekenen?

Dit vinden wij geweldig om te doen

Software voor jouw organisatie. Onze ervaren webdevelopers maken de tools die jouw workflow stroomlijnen. Loop je tegen de beperkingen van de standaard software aan? Wij bouwen precies wat je nodig hebt.

Ervaar de kracht van Shopify! Gebruikmakend van deze ‘software as a service’ (SaaS) oplossing ontwikkelen we jouw webwinkel, faciliteren we contentmigratie, helpen we met SEA en bouwen we aanvullende apps om je winkel te integreren met externe applicaties. Wij streven naar optimale conversie en ontwikkelen jouw shop voor groei.

Is jouw Shopify webshop toe aan een volgende level? Of kan je huidige webshop platform de exploderende groeicijfers niet meer bijbenen? Dan wordt het tijd voor een volgende level! Als één van de weinige Shopify Plus experts in de EU kan CODE je webshop klaarstomen voor duurzame groei. The sky is the limit!

CODE is een hele goede partner: Ze luisteren naar de klant, hebben veel expertise en zijn een geweldig team om mee te werken.

Eleonoor Jap Sam, Jap Sam Books

Applicatie ontwerp

Ook voor interactie-, grafisch- en database ontwerp kun je bij ons terecht. Staat het ontwerp centraal in jouw project, dan zorgen onze betrouwbare partners voor alle toeters en bellen die je wilt.

application design

Support

Wanneer je project eenmaal loopt heb je waarschijnlijk na de oplevering nog vragen of nieuwe features die je toe zou willen voegen. Onze toegewijde support-desk is altijd bereikbaar en onderneemt graag actie voor je.

Integratie

Bij sommige projecten is het doel meerdere systemen met elkaar te koppelen. Integratie gaat over het overbrengen van data van het ene naar het andere systeem om ze zo beide up-to-date te houden. Wij faciliteren deze koppeling en verwerken de business rules voor jouw workflow.

Integration

Business intelligence

Heb je grote hoeveelheden data maar moeite om deze zo overzichtelijk en inzichtelijk te krijgen dat je de juiste bedrijfsbeslissingen neemt? Dan heb je behoefte aan meer 'business intelligence' (BI). Wij adviseren en helpen bij de implementatie van de juiste oplossing om dit voor jouw situatie voor elkaar te krijgen.

business intelligence

Wat kunnen we voor jou doen?

Start een project