Wij zijn CODE

CODE is in de afgelopen 10 jaar tijd flink gegroeid. Van een klein kernteam naar een nog altijd groeiend, stevig bedrijf waar een hecht team programmeurs dagelijks samen aan de slag gaat om de moeilijkste technische vraagstukken uit te pluizen en de mooiste projecten op te leveren. Van website tot iPad App, van een B2B op maat tot een een resource center voor de publicatie van medische artikelen.

Kennis

Kennis is de spil van de organisatie. Ons team is nieuwsgierig en deelt nieuw verworven inzichten en vaardigheden met elkaar. Dit gebeurt via het interne kennissysteem, maar ook via kennismiddagen. Zo houden we elkaar scherp en stoppen we kennis actief in de organisatie en al het werk wat uit onze handen voort komt. 

Sociaal

CODE bestaat uit een hecht team social nerds. Vakmensen die graag samenwerken aan uitdagende projecten en elkaar verder helpen. Er wordt hard gewerkt. Daarna is er regelmatig tijd voor borrels en uitjes, zoals ons jaarlijks zeilweekend in het mooie Friesland.  

Uitdaging

Hoe complexer hoe beter. We onderzoeken graag nieuwe technieken en zijn altijd te porren om met een ingewikkeld technisch vraagstuk aan de slag te gaan. We houden van uitdaging, kom maar op!  

Kwaliteit

CODE schrijft code. Niet zomaar code, maar code zoals CODE vindt dat code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachinevriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk. Zo werken we van complex vraagstuk naar een helder, gebruiksvriendelijk resultaat.